MENU

Help Oekraïne

Samen in actie voor Oekraïne

De ramp

 

Op 24 februari escaleerde de situatie in Oekraïne. In een paar weken tijd zijn er al honderden doden en gewonden en sloegen meer dan 2 miljoen Oekraïners op de vlucht naar buurlanden zoals Polen. De materiële schade is groot. Omdat de noodtoestand is afgekondigd en mannen tussen de 18 en 60 jaar moeten blijven om te vechten, staan veel ontheemde vrouwen en kinderen er alleen voor. De ontwikkelingen dreigen nu uit te lopen op een humanitaire ramp voor 44 miljoen Oekraïners.

 

De mensen uit Oekraïne hebben dringend hulp nodig. Honderdduizenden mensen zijn op de vlucht. Gezinnen zijn van elkaar gescheiden. Zij leven in angst en onzekerheid. Wij kunnen helpen met voeding, onderdak, medische zorg en schoon drinkwater. Jij kunt ook helpen. Samen in actie voor Oekraïne.

 

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555 slaan de handen ineen en roepen Nederland op om te doneren voor mensen die hard getroffen worden door de gebeurtenissen in Oekraïne. Er is behoefte aan directe noodhulp, zoals onderdak, medische zorg, psychosociale hulp en schoon drinkwater. Voor miljoenen Oekraïners, onder wie 7,5 miljoen kinderen, is niets meer zeker. Zij zijn afhankelijk van humanitaire hulp en hebben onze steun nu nodig. Het ingezamelde geld kan hen voorzien van levensreddende noodhulp.

 

Alle kleine beetjes helpen! Iedereen kan dat op zijn eigen manier doen, Ik doe bijvoorbeeld een bijdrage door het maken van deze internetpagina en ik hoop hiermee weer anderen mensen te kunnen activeren tot hulp of donaties te doen, Dat kan via de verschillende links op deze websiteVoor Donatie gebruikt u de gele Button onder aan de pagina.

 

 

Alle donaties die u doet komen direct ten goede aan Giro555

Bedankt, Ton Kerkhoff

Ukrainian President Volodomyr Zelenskyy : We don't want this war !

Giro 555 / Help Oekraïne

MENU

Delen